Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ebben az albumban találod azokat akik még fontosak számunkra:

Sanyi volt az első közös cicánk, jóbarátaink találták a PECSA tetején. Fanni, a hős, felmászott érte a tetőre és megmentette. Mivel Neki akkor már 3 cicája volt és Monty a pointer, Juditéknak színtén 3 és Franci a vizslalány, így ránk esett a választás, hisz' nekünk "csak" 2 kutyánk volt. Hát befogadtuk. Igazi jellem, csak Ildikónak fogad szót, nem túl barátságos, öntörvényű, néha kissé mogorva, ügyetlenül játszik de nagyon szeretjük. Ő a főnök. Még akkor is , ha Tristán nyakát szopja este elalvás elött.

Mamusz volt a következő. Vácott lakott a kórházban. Gombás volt, kikezelték. Niki meg nem tudott ellenállni neki. Hazahoztuk. Persze mindenki gombás lett. Még mi is. De ez is elmúlt. Jellemét tekintve igazi "közösképviselő". Bújós, kedves macskosz, okos, jó vadász. Mindíg, mindenről tudnia kell. Néha erőszakos és mindent megenne. Ne hagyj elötte csikket, se égő cigit!

Mamusz érkezése után, Benedek családi okokból elkerült tölünk. A szívünkben mindíg velünk marad. Sajnos Tristan is rosszul viselte az elválást, így egy menhelyes keverék kutyus lett új pajtása. Ö Barnus. Akit Godzilla néven adott le előző gazdája a Váci Zöld Menedék Menhelyen. Mélybarna szemei és ölelkezős stílusa azonnal belopta magát a szívünkbe, s azóta is minden családtagunk, barátunk és ismerősünk elolvad Tőle. Lassan oldódott fel, de mára igazi kutya lett belőle. Jó házörző és nagyon ragaszkodó kutyus.

Nem sokkal késöbb, Ildikó nagy vágya vált valóra Kitty-vel, a hófehér kislánnyal. Kedves, szép, okos. Nagy vadász Ő is, bújós cica, néha túlzásokba esik.

Kitty testvére Silver, aki ugyan gyönyörű szürke fiú, a szellemi képességeit illetően, kissé fogyatkos. Magának való cica, ritkán tör rá szeretetéhség, nagy vadász. Niki kérésére került hozzánk. Azóta sem bántuk meg :)

Marci volt az 5. cica a sorban. Niki régi álma valósult meg a vörös cirmos kisfiúban. Igazi lakáscica volt. Kedves, bújós, dorombolós. Nagyon barátságos, jószívű, nyugodt. Sosem ment el a háztól, a kocsifelhajtón ücsörgött és napozott. Nem nagyon vadászott, de szeretett játszani a többiekkel. Kissé félénk volt. 2008. július 15-én elveszett. Nagy valószínűséggel elvitte valaki. Azóta is nagyon hiányzik.

Marcit Luca követte. Olyan volt Ő, mint Mikiegér barátnője: Mini. Különleges szeme volt, igazi nőci. Kedves, kecses, nagy vadász, nagyon szép cica. Marcink elvesztése után egy hónappal sajnos Ő is eltűnt. Várjuk haza Őt is!

Luca érkezése után hosszú ideig nem fogadtunk be újabb gyerekcicát. De eljött a nap...

Ismét a váci állatkórház lakói jöttek: Manka és Panka. Több mint 2 hónapig éltek a kórházban, gazdátlan árvaként. Az biztos volt, hogy nem lehet Őket elválasztani egymástól. Próbálták, nem ment. Mivel nem azok a tipikus szépcicák, nem igen kellettek senkinek. Pedig barátságos, kedves bújós cicák mindketten. Persze gyerekmakkák lévén nagyon elevenek, de bűbájos kis párocska. Nagyon szórakoztatóak.

Alig pár héttel a lányok érkezése után, hazahoztuk Lilit a félszemű kislányt, nagyon félős, de szépen lassan feloldódott, gyönyörű tricolor cica. Felettéb hálás és kedves.

Lilivel egyszerre jött Döme, a vörös-cirmos. Igazi huncut kölyök. Dorombolós, bátor, aktív kisfiú. Masszív csontozattal és remek étvággyal. Hangosan kiabál, bújik és szopizza az embert.

Több macskánk már nem lehet, állapodtunk meg és tartottuk is magunkat Hektor váci megérkezéséig, de nem tudtuk nézni, ahogy a kórház előtt landol egy néni kezéből az alig 2 hetes perzsa keverék leányka. Hazajött Ő is, 9-re duzzasztva ezzel az éhes szájak számát szerény hajlékunkban. Most már nem fogadkozunk, csak reménykedünk, békességben, egészségben megőrzi a Mindenható kedvenceinket.

Nusi egy szimpla "jajdeédesek" felkiáltással kerültek hozzánk. Kerti grillezésen voltunk Ildikó főnökénél, aki törpenyulakat tart. Persze, hogy Ildikó nem tudott nem beleszertni a kicsikbe. Lágy szívem pedig nem tudott ellent mondani Ildikó kérésének :)

...az'tán ott van még Bátikám, Hanky, Monyon és Marci, akik Ildikó szüleivel élnek. Róluk bővebben a kennel történetében olvashatsz.

Barátaink:

Niki, aki nélkül most szegényebbek volnánk Tristánnal és ezzel a csodálatos fajtával. Vele élnek Tristan szülei, nagymamája és néhányan a testérei közül is. Meg persze neki is vannak  macskái :)

Gáborom Lupus cicával.

Gabó és Zsuzsa akiknek nincs macskájuk, csak jó sok Goldenük. Név szerint: Diamond, aki Dinamó is :), Jojó királylány -" most valahogy olyan jól néz ki ", szerelmük gyümölcse: Irisz, szerintem nagyon szép, no meg az öregek.

A gázkazángyilkos, Arte, akit azért szeretünk :) Gazdája: Pítör, macskosza Vácierzsébet alias Pepa.

Dominó legjobb barátja: Negró, Rita középsnacija. Néha napközis táborban van nálunk, hát olyankor mindkét gyerek átmegy búgócsigába. Fogócska, bunyó, ugri-bugri!

A városligeti esti sétás barátok, Judit és ebzetei: Franciska a vizslalány - Tris szerelme, Rozi, akit azért Iphigenia-nak hívnak és pointer.

Fanni, Iphike papájával  Montival és kistestvérével Felice.

Viki: aki remek erdőket ismer és néha eljön velem mezőre is :) de segít királydinnyézni, mert az jó! Nincs kutyája, de vannak macskái!

 a lista nem teljes, ne bántódj meg, ha most kimaradtál, azért még szeretünk!

 

A mappában található képek előnézete és a többiek